Vi mangler godkendte familier

Vi mangler godkendte pleje- og aflastningsfamilier til børn i København og omegn, Sjælland og i nogle tilfælde hele landet.
Fotograf
Modelfoto fra Colourbox.com

Hvert år får omkring 100 københavnske børn et nyt hjem hos en plejefamilie. Og i øjeblikket mangler vi både pleje- og aflastningsfamilie til børn i København og omegn, Sjælland og i nogle tilfælde hele landet. Du kan læse mere om nogle af børnene nedenfor.

Hjælp og rådgivning fra dag ét

Det er ikke altid nogen dans på roser at være pleje- eller aflastningsfamilie, og i Familieplejen København giver vi den hjælp og rådgivning, du har brug for, så du kan sikre barnet tryghed og omsorg. Vi ved, at den tætte relation mellem dig som pleje- eller aflastningsfamilie og vores konsulent er vigtig. Derfor står vi klar til at rådgive og vejlede dig lige fra første dag.

Kurser og kompetenceudvikling

Samtidig kræver det ofte nogle særlige kompetencer at have et barn i pleje eller aflastning. Derfor tilbyder vi relevante kurser, holder temaaftener og arrangerer netværksgrupper. I nogle tilfælde, hvor barnet er særlig udfordret, tilbyder vi også psykologisk supervision.

Det ændrer sig hele tiden, hvor mange og hvilke børn, vi mangler familier til. Derfor er du også meget velkommen til at sende din godkendelse fra Socialtilsynet til os på familieplejen@kk.dk. Så kontakter vi dig, når vi får en opgave, der passer til dig og din familie.

Plejefamilier søges

Vi har p.t. ingen annoncer, men hold øje med siden, for vi søger løbende plejefamilier.

Aflastningsfamilier søges