Få styr på kommunikation og kontrakter med Sofus

Nyt system til pleje- og aflastningsfamilier gør det nu nemmere at få overblik
Fotograf
Grafik: Colourbox.com

Til efteråret udruller Familieplejen København et nyt system, 'Sofus', som er designet til at håndtere kommunikationen med vores pleje- og aflastningsfamilier. Når du som pleje- eller aflastningsfamilie logger ind på Sofus, kan du skrive og modtage beskeder til din familieplejekonsulent, du kan lave notater om børnene, underskrive kontrakter m.m. Du vil også kunne finde centrale dokumenter som plejefamiliens håndbog, vejledninger m.m.

- Vi ser frem til at tage Sofus i brug. Systemet har til formål at gøre det administrative arbejde nemmere for både vores pleje- og aflastningsfamilier og os selv, og det er en nem og sikker måde at kommunikere med sin familieplejekonsulent, siger Anne Melchior Hansen, Faglig chef i Familieplejen København.

Onlinekursus til oktober

Sofus bliver implementeret primo oktober i år. Det vil være klart til, at pleje- og aflastningsfamilier kan tage det i brug ved udgangen af oktober eller starten af november.

Som pleje- eller aflastningsfamilie vil du modtage en invitation til et online-kursus på ca. 2 timer, som er en generel introduktion til systemet. Det kommer du til at høre mere om - i god tid inden det starter op.