Online-undervisning i Sofus går snart i gang

Invitation til undervisning i det nye system kommer snart i din e-boks

Primo oktober i år udruller Familieplejen København det nye system, 'Sofus', som er designet til at håndtere kommunikationen med vores pleje- og aflastningsfamilier. Når du som pleje- eller aflastningsfamilie logger ind på Sofus, kan du skrive og modtage beskeder til din familieplejekonsulent, du kan lave notater om børnene, underskrive kontrakter m.m. Du vil også kunne finde centrale dokumenter som plejefamiliens håndbog, vejledninger m.m.

Kurset bliver udbudt på tre forskellige datoer

Som pleje- eller aflastningsfamilie vil du medio september modtage et brev i din e-boks med en invitation til et online-kursus i, hvordan du bruger Sofus. Kurset varer ca. 2 timer og er en generel introduktion til systemet. Der vil være mulighed for at følge kurset på tre forskellige datoer: 26/10, 2/11 og 3/11. Tidspunkter på dagen vil fremgå af brevet i e-boks.

- Vi er glade for at kunne tilbyde online-undervisning til vores pleje- og aflastningsfamilier i Sofus. Når vi har fået en indføring til systemet og er kommet i gang med at bruge det, vil det fremover gøre det administrative arbejde og kommunikationen nemmere for både vores pleje- og aflastningsfamilier og os selv, siger Anne Melchior Hansen, Faglig chef i Familieplejen København.