Tilbud fra Børnehjælpsdagen

Børnehjælpsdagen inviterer jævnligt plejebørn og resten af plejefamilien til forskellige arrangementer
Birthe Kjær og Jonas Schmidt i zoo.
Fotograf
Kim Agersten, Børnehjælpsdagen

Børnehjælpsdagen er en humanitær organisation, som hver dag arbejder for at styrke anbragte børn og unges personlige og sociale kompetencer. Børnehjælpsdagen tilbyder hvert år en lang række arrangementer, som man som døgnplejefamilie kan deltage i. Som udgangspunkt vil Børnehjælpsdagen lave en form for ramme for arrangementet, og så er det op til den enkelte familie at fylde denne ramme ud, alt afhængig af, hvad ens familie og børn kan rumme og synes er interessant.

Det er Børnehjælpsdagens formål, at lave projekter og arrangementer, som er med til at give børnene mulighed for at danne relationer til nye plejebørn, men også styrke de eksisterende relationer i plejefamilien. Derudover fokuseres der f.eks. på læring, bevægelsesglæde, engagement, øge selvtillid og selvværd eller kropsforståelse. Paletten er bred – og mulighederne er mange.

Tilmelding til arrangementer

Da efterspørgslen på nogle af arrangementerne er rigtig stor, er det som plejefamilie en rigtig god ide at oprette sig i Børnehjælpsdagens kartotek, så I får tilsendt tilbudsbrevene direkte på mail.

Arrangementer spænder vidt  - og kan indeholde alt fra klatredage, sportsbilletter til store sommerfester rundt om i landet eller billetter til Tivoli.

Derudover deler Børnehjælpsdagen hvert år gaver ud til unge anbragte non- og konfirmander.
 

Kontakt

Projekt- og Arrangementschef på Børnehjælpsdagen Ida Lissau Jacobsen