Vi mangler godkendte familier

Vi mangler godkendte plejefamilier til døgnpleje og støtteophold til børn i København og omegn, Sjælland og i nogle tilfælde hele landet.
Fotograf
Modelfoto fra Colourbox.com

Hvert år får omkring 100 københavnske børn et nyt hjem hos en plejefamilie. Og i øjeblikket mangler vi plejefamilier til både døgnpleje og støtteophold (tidl. kaldet aflastning) til børn i København og omegn, Sjælland og i nogle tilfælde hele landet. Du kan læse mere om nogle af børnene nedenfor.

Hjælp og rådgivning fra dag ét

Det er ikke altid nogen dans på roser at være plejefamilie, og i Familieplejen København giver vi den hjælp og rådgivning, du har brug for, så du kan sikre barnet tryghed og omsorg. Vi ved, at den tætte relation mellem dig som plejefamilie og vores konsulent er vigtig. Derfor står vi klar til at rådgive og vejlede dig lige fra første dag.

Kurser og kompetenceudvikling

Samtidig kræver det ofte nogle særlige kompetencer at have et barn i døgnpleje eller støtteophold. Derfor tilbyder vi relevante kurser og arrangerer netværksgrupper. I nogle tilfælde, hvor barnet er særlig udfordret, tilbyder vi også psykologisk supervision.

Det ændrer sig hele tiden, hvor mange og hvilke børn, vi mangler familier til. Derfor er du også meget velkommen til at sende din godkendelse fra Socialtilsynet til os på familieplejen@kk.dk. Så kontakter vi dig, når vi får en opgave, der passer til dig og din familie.

Plejefamilier til døgnpleje søges

  • Vi har ingen opslag p.t. - men hold øje med siden, for vi søger løbende nye plejefamilier.

Plejefamilier til støtteophold (aflastning) søges

  • Vi har ingen opslag p.t. - men hold øje med siden, for vi søger løbende nye plejefamilier.

Læs mere om vores kurser

Grundkurserne er åbne for konkret godkendte pleje- og netværksplejefamilier. Vi kan i enkelte tilfælde også tilbyde kursuspladser til familier fra andre kommuner.