INFORMATIONSAFTEN: KOM OG HØR OM AT BLIVE AFLASTNINGSFAMILIE

Har du overvejet at blive aflastningsfamilie i Storkøbenhavn og omegn? Savner du viden om, hvad det kræver? Kom til informationsmøde den 24. oktober kl. 17.30
Fotograf
Modelfoto fra colourbox.com

Hvert år er der københavnske børn, der har brug for at få en ekstra familie eller en ekstra voksen - en aflastningsfamilie, som barnet er hos hver anden eller tredje weekend og måske en dag i løbet af ugen. Vi har brug for aflastningsfamilier, som bor i eller tæt på København. Har du overvejet at blive aflastningsfamilie i Storkøbenhavn og omegn?

Kom til informationsaften den 24. oktober kl. 17.30. Her åbner Familieplejen København dørene for alle, der overvejer at blive aflastningsfamilie. Du kan møde en aflastningsfamilie, som fortæller om deres hverdag, og du kan hilse på vores familieplejekonsulenter og høre, hvordan vi støtter og samarbejder med vores aflastningsfamilier, samt hvordan du kan blive godkendt som aflastningsfamilie. Der vil desuden være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Det er først til mølle, da vi har plads til et begrænset antal deltagere.

Vi byder på en kop kaffe og en sandwich og ser frem til at se dig.

  • Tirsdag den 24. oktober kl. 17.30 – 19
  • Svendborggade 5, 3. sal, 2100 København Ø
  • Tilmelding: Følg linket ovenfor

Til alle vores nuværende pleje- og aflastningsfamilier: Hjælp os gerne med at sprede budskabet om informationsmødet blandt jeres venner, bekendte m.fl. Tak!

Læs mere om hvad det kræver at blive pleje- eller aflastningsfamilie